POOBLAŠČENI SERVISERJI ZA VOZILA ZNAMKE MERCEDES-BENZ

41

Naša certificirana avtomehanična delavnica deluje že 41. leto zapored.

Vaše vozilo bodo naši usposobljeni strokovnjaki profesionalno servisirali.

Naš servis je pooblaščen, zato nam lahko vaše vozilo zaupate popolnoma brez skrbi. Za vse poskrbimo mi.

DOSTOPNI

Celotna naša avtomobilska hiša je prilagojena invalidom

FLEKSIBILNI

Pri nas lahko plačate z gotovino ali povsem preprosto z različnimi bančnimi in kreditnimi karticami.

UGODNI

V sodelovanju s Porsche Kredit in Leasing pripravimo finančno svetovanje in storitve po vaši meri, ob upoštevanju vaših želja.

Naše storitve

DODATNA OPREMA

Za vsakogar nekaj, za večino pa vse. Dodatna oprema, ki jo najdete v našem prodajnem salonu, daje svobodo pri oblikovanju in funkcionalnost v kombinaciji z najvišjimi estetskimi zahtevami.

Izbirate lahko med varnostno in komfortno opremo, športnimi artikli in oblačili, opremo za zaščito proti kraji in še mnogo več.

KLIMATSKE NAPRAVE

Usposabljanje, popravilo, naknadna vgradnja, vzdrževanje. Vaša klimatska naprava je pri nas v dobrih rokah. S našim vzdrževanjem vam v avtomobilu nikoli ne bo vroče.

NADOMESTNE MOŽNOSTI PREVOZA

Za vas smo poiskali različne možnosti prevoza, medtem ko je vaš jekleni konjiček pri nas na popravilu, tako da vam zagotovimo mobilnost ves čas. Našli smo pravo rešitev za pot na delovno mesto in nazaj – nadomestna vozila po ugodni ceni, kolesa na posojo ter prevzem in predaja vozila pri vas – udobna storitev, s katero vaše vozilo odpeljemo na servis in vam ga vrnemo na dogovorjeno mesto.

KOTIČEK ZA STRANKE

Vse, kar delamo, delamo zaradi in za vas – drage naše stranke. Zato imamo v našem prodajnem salonu prav poseben kotiček, kjer se lahko osvežite s kavico ali čajem in si postrežete s piškoti. Majhne pozornosti so tiste, ki štejejo.

POPRAVILO STEKEL

Popravljamo in menjamo avtomobilska stekla za vse znamke vozil. Ponujamo tako originalna kot cenejša, ki so enakovredna originalu, in rabljena stekla.

PREDELAVE PODVOZJA

Na vašo željo vašemu avtomobilu znižamo podvozje in ga razširimo. Za vso naše strokovno delo zagotavljamo garancijo.

FINANČNO SVETOVANJE IN STORITVE

Zavedamo se, da je lahko nakup avtomobila velik finančni zalogaj, zato vam v sodelovanju s Porsche Kredit in Leasing pripravimo finančno svetovanje in storitve po vaši meri, ob upoštevanju vaših želja.

HITRI SERVIS

Cenovna ugodnost, natančnost in hitrost so tri glavne lastnosti naših manjših servisnih storitev. V manj kot eni uri izvedemo manjša servisna opravila, kot so menjava olja, zavor, pnevmatik ali izpušne cevi in opravimo manjša popravila.

LAKIRNICA

V naši najsodobneje opremljeni lakirnici uporabljamo izključno visoko kakovostne lake na vodni osnovi, ki so okolju prijazni. Naši visoko usposobljeni strokovnjaki pa poskrbijo za kakovostna popravila s polno garancijo, ki je naša glavna prednost.

NEGA VOZILA

Vaše vozilo je ves čas izpostavljeno različnim vremenskim pojavom – poleti je na udaru vročine in toče, pozimi na udaru mrazu in soli, ki lahko poškodujejo in tudi razžrejo lak avtomobila. Zato je še toliko bolj pomembno, da skozi celo leto vozilo redno negujemo. Pripeljite ga k nam in poskrbeli bomo, da bo vaše vozilo ohranilo vrednost in bo še dolgo izgledalo kot novo. Nudimo vam zunanje poliranje in notranje globinsko čiščenje

PONUDBA PNEVMATIK IN PLATIŠČ

Najboljše cene, najboljša ponudba in najboljša kvaliteta. Pri nas gresta kvaliteta in cena z roko v roki. Vedno imamo na zalogi v veliko izbiro pnevmatik različnih proizvajalcev. Zimske ali letne pnevmatike lahko izven sezone pri nas tudi hranite, naša ekipa v vulkanizerski delavnici pa poskrbi za najboljšo zamenjavo pnevmatik.

Vse na enem mestu po zelo ugodni ceni!

POVEČANJE MOČI MOTORJA

Trudimo se uresničiti vse vaše želje, da lahko vsako vozilo postane vaše sanjsko. Na voljo so različne možnosti, od znižanega podvozja do povečane moči motorja. Tako bo vaš avto pridobil 30 KM in nove zmogljivosti, hkrati pa ohranil pravice iz garancije. Zmagovalna kombinacija!

RADIJSKI APARATI IN NAVIGACIJSKA OPREMA

Pri nas boste za vaše vozilo našli tudi pravi radijski aparat in navigacijsko opremo. Da boste vedno obveščeni o vsem, kar se dogaja na cestah, in da boste vedno našli pravo pot.

ZAVAROVANJE VOZIL

Pri nas boste za vaše vozilo našli tudi pravi radijski aparat in navigacijsko opremo. Da boste vedno obveščeni o vsem, kar se dogaja na cestah, in da boste vedno našli pravo pot.

KLEPARSKA DELA

V naši kleparski delavnici z ravnalno mizo vaše vozilo vrnemo v prvotno stanje. Zaupajte visoki kakovosti popravil, polni garanciji in poštenim cenam. Naši avtokleparji se ves čas izobražujejo in vedno delo opravijo strokovno in profesionalno.

NADOMESTNA VOZILA

Tudi v času popravila vašega vozila vam stojimo ob strani in skrbimo za vašo mobilnost. Na voljo vam je bogata izbira nadomestnih vozil, ki bodo za kratek čas nadomestila vašega jeklenega konjička.

SVETOVANJE OB SPREJEMU VOZILA

Naši strokovno podkovani svetovalci so vam na voljo od vsega začetka, da se lahko pogovorite o svojih željah in potrebah, ki jim bomo poskušali slediti. Mi svetujemo, vi odločate!

POPRAVILA PLASTIČNIH DELOV

Najpogosteje lepimo, ravnamo ali varimo plastiko avtomobilov in ostalih prevoznih sredstev. Predvsem so to poškodovani odbijači, žarometi, meglenke, zadnja svetila, blatniki, oklepi, ščitniki, maske, vezne stene, razni nosilci in ohišja, koloteki, armature, hladilniki in rezervoarji za vodo, olje ali klimo.

AVTOPRALNICA

V naši avtohiši vam vaše vozilo operemo v sodobni in okolju prijazni avtopralnici. Z uporabo hibridne tehnologije porabimo malo sveže vode ter energije in tako skrbimo za naše okolje. Hitro, kvalitetno in varčno.

SKLADIŠČENJE PNEVMATIK IN PLATIŠČ

Nimate prostora za hrambo letnih ali zimskih pnevmatik in platišč? Ni problema, mi ga imamo! Po ugodni ceni vam z veseljem skladiščimo letne ali zimske pnevmatike in platišča. Varno, ugodno in dostopno!

VLEKA VOZILA

Na voljo smo vam 24 ur na dan, kadarkoli in kjerkoli. Naša vlečna služba vam je na voljo vedno, če kje na svoji poti obstanete. Pokličite nas na številko: __________ Vaš zanesljiv partner v vsakem trenutku.

Stopite v stik z nami!

KONTAKTIRAJTE NAS

  1. Popravilo vozila, ki je bilo poškodovano v nesrečiPopraviloServis
  1. Stalna strankaNova stranka

opening hours
  • Monday8:00 - 17:00
  • Tuesday8:00 - 17:00
  • Wednesday8:00 - 17:00
  • Thursday8:00 - 17:00
  • Friday8:00 - 17:00
  • Saturday8:00 - 12:00
  • Sundayzaprto